Week 51-2008

14-12

Gisteren toen ik aan het werk was kwam de zon als een vuurrode bal op, daar hoopte ik vanmorgen ook op. Helaas niet erg spectaculair vanmorgen.
7.58 uur
8.11 uur
8.29 uur
8.37 uur
Heel even lijkt het nog goed te komen, alles wordt wel rood maar uiteindelijk teveel bewolking ervoor.
9.12 uur
9.08 uur. De lucht tegenover de zon.
9.27 uur. Ik loop weer richting huis en kijk nog eens achterom. Nee niet echt bijzonder...
9.27 uur. Een nieuwsgierig paard komt ook eens kijken.
9.29 uur.......... Brrr! Ik ben ondertussen helemaal verkleumd! Ik ga naar huis.
Boom opgezet en de lampjes aan in de plant die ik van Jannie kreeg met m'n verjaardag.
Mathieu en Viviana komen eten. Mathieu leert me nog iets in Photoshop (boerenkool groen en de rest in zwart-wit). Nu maar hopen dat ik het zodanig heb opgeschreven dat ik het zelf ook nog eens kan doen. Na het eten spelen we Scrabble.
Ik denk dat ik het kan... ;-) Maaike je was (weer) proefkonijn! Mathieu bewerkte de tenen al eens voor me in een ander programma:
16-12

Gisteravond de laatste les van de Photoshopcursus. De lerares verzocht iedereen iets te maken voor haar wat ze dan kan laten zien op een open dag. Ik heb nog een boek gekocht waarmee ik verder aan de slag kan gaan.
Ik ben "om"..... Photoshop is leuk!
En nog wat geprutst met filters. Je moet alles even uitproberen.
Leuk werkje! Voortaan maar zelf ansichtkaarten maken en dan versturen via de tnt. Hoef je hem ook niet naar de brievenbus te brengen.
17-12

Middagje bij oud collega Frans. Kopjes thee leuten, foto's van Roemenië kijken, fotoboeken van mij kijken en nog een rondje lopen. Gezellig!
Een prachtige foto door Frans gemaakt in Roemenië. Ik heb hem in zwart-wit voor hem omgezet en bijgesneden maar mag hem hier laten zien. Alle eer aan Frans!
19-12

Kerstpakket gekregen. Met o.a. een erg leuke porceleinen saladeschaal / couvert beschildert door mensen met een verstandelijke handicap.
6-9
kaart versturen via TNT post
www.evenietsandersdaneenander.nl